Askelia kasvun polulla – isännöintiyritykset satsaavat tulevaisuuteen

ISLI isännöintiyritykset ry ja Citera Oy järjestivät 30.1.2020 Kasvun polku -koulutuksen Helsingissä. Koulutuksessa pohdittiin isännöintialan tulevaisuutta ja haettiin ratkaisuja haasteisiin.

Isännöintialan tulevaisuuden haasteina voidaan pitää muun muassa teknologista kehitystä, asiakkaiden odotusten nousua, osaavan työvoiman niukkuutta ja asumisen yleisiä muutoksia. Muun muassa näitä teemoja pohdittiin Kasvun polku -koulutuksessa, jonka ISLI isännöintiyritykset ry ja Citera Oy järjestivät Helsingissä torstaina 30.1.2020.

Koulutuspäivän aikana kuultiin neljä asiantuntijapuheenvuoroa, jotka käsittelivät niin yrityskauppoja, myyntiä ja markkinointia, johtamista kuin henkilöstöä ja työntekijäkokemuksiakin. Puheenvuorot herättivät osallistujissa myös aktiivista keskustelua, ja tilaisuudessa kuultujen esitysten pohjalta isännöintiyritykset pääsivät työstämään tulevaisuuden kasvusuunnitelmiansa oman yrityksen väen kesken. Asiantuntijoiden ohjaamana laadittiin konkreettinen toimenpidelista tulevien vuosien kasvua varten.

Koulutuspäivään osallistui yli 30 isännöintialan toimijaa seitsemästä eri yrityksestä. Seminaarin anti ja tapahtumajärjestelyt keräsivät osallistujilta kiitosta ja myönteistä palautetta, ja onnistuneen koulutuspäivän pohjalta onkin hyvä lähteä suunnittelemaan seuraavia tapahtumia.

ISLIn ja Citeran väki kiittää osallistujia ja puhujia antoisasta päivästä!