ISLI isännöintiyritykset ry Suomen Yrittäjien jäseneksi

ISLI isännöintiyritykset ry on liittynyt Suomen Yrittäjien jäseneksi tammikuussa 2020. Suomen Yrittäjät on elinkeinoelämän suurin keskusjärjestö, johon kuuluu yli 115 000 jäsenyritystä. Vuodesta 1996 toimineen järjestön toiminta koostuu lähes 400 paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 60 toimialajärjestöstä, ja mukana on yrityksiä niin kaupan, liikenteen, palveluiden, teollisuuden kuin urakoinnin toimialoiltakin.

Suomen Yrittäjät haluaa parantaa yrittäjien asemaa, kehittää yrittämisen olosuhteita ja tarjota jäsenilleen heidän tarpeidensa mukaisia palveluita. ISLI isännöintiyritykset ry:n tavoitteena on kehittää isännöintialaa paremmin nykypäivän muuttuvia tarpeita vastaavaksi ja auttaa jäseniään palvelemaan omia asiakkaitaan laadukkaammin ja asiakaslähtöisemmin.

– Uskomme, että eri toimialojen edustajien kanssa verkostoituminen antaa meille parhaat mahdolliset työkalut isännöintialan ja oman toimintamme kehittämiseen. Suomen Yrittäjien jäsenenä pääsemme edustamaan isännöinti- ja kiinteistöalaa ja osaltamme varmistamaan, että isännöintiyritysten ääni kuuluu päätöksenteon kaikilla tasoilla, toteaa ISLI isännöintiyritykset ry:n toimitusjohtaja Tero Heikkilä.

ISLI isännöintiyritykset ry on isännöintialan uusi etujärjestö, johon kuuluu tällä hetkellä 28 jäsenyritystä. ISLIn jäseniksi ovat tervetulleita yritykset, joita kiinnostaa yleisesti melko konservatiiviseksi mielletyn alan toiminnan kehitys ja rakentava, lisäarvoa tuova uudistaminen.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja
Tero Heikkilä
tero.heikkila@isli.fi
040 016 0342